dinsdag 9 september 2008

Playa de Carino

Het is ons samen gelukt!!!
We zijn de golf van Biskaye overgestoken.
Zondagochtend zijn we tegen 9 uur in de ochtend vertrokken. We moesten er de wekker voor zetten, maar hadden dan het goede getijde voor de Raz du Seine.(zoek maar op op de kaart...)
Daarna begon het met een knobbelige zee. Vlak voor het echt diep werd, van 100 meter in korte tijd naar 4000 meter kregen we een escorte van heel veel dolfijnen! tzt foto's op de site.
Na een nacht met een paar vissers die even langs kwamen en verschrikkelijk veel sterren begon de maandag. Lekker weer, gelezen en gewassen met Biskaye water. De nacht daarna was iets omstuimiger, halverwege de nacht een rif gezet en toen rustig doorgevaren.
De dag begon regenachtig, maar later met een lekker zonnetje richting de spaanse kust gevaren. Omdat we in het licht wilden aankomen (zie les 2) zijn we niet in La Coruna beland, maar iets oostelijker, Carino (zoek dat dan ook maar op op de kaart...)
We liggen voor een prachtig strand en gaan zo van ons tweede biertje genieten.
Astrid en Bjorn die we in Camaret hebben leren kennen mogen nog een nacht zeilen (lood in plaats van zijwieltjes), wij gaan vroeg slapen!
Groetjes

Edith en Renzo vanuit SPANJE!!!!!!!!!!

----------
radio email processed by SailMail
for information see: http://www.sailmail.com

Geen opmerkingen: