woensdag 29 oktober 2008

Duiken op Lanzarote

We liggen al een paar dagen in Arrecife op Lanzarote. Het hele eiland wordt langzaam groen omdat het elke dag wel regent. Erg ongewoon voor deze tijd van het jaar hier, maar het ziet er mooi uit. We zijn druk bezig met de boot, allerlei klusjes die zijn blijven liggen voeren we nu uit in een mooie ankerbaai met een aantal shipshops in de buurt. Toch beter dan een regenachtig Lelystad. Hier kunnen we ten minste in korte broek blijven lopen en om de boot zwemmen...
Vandaag hadden we genoeg van het klussen en zijn we gaan duiken. Daarvoor moesten we gisteren eerst naar een arts om onze gezondheid te kopen...Eerst over de 'snelweg' naar Costa Teguise gefietst, daar tegen de dokter gezegd dat we gezond zijn en een verklaring daarvan gekregen en dan mag je duiken. We konden met de Buena Vista meerijden naar de duikschool en daar alles verder regelen. Het duiken is weer even wennen, maar dan kun je weer heerlijk onder water zweven. Vissen en visjes bekijken. We hebben een grote school barracuda's gezien, een zeepaardje, een heeeel erg grote baars, spinkrabben, en nog veel meer. Gaan we vaker doen! Snorkelen is ook leuk, maar toch een andere ervaring.
We blijven nog wel een paar dagen hier, we gaan verder met klussen, een rondrit over het eiland maken en nog een keer duiken.

Renzo en Edith

----------
radio email processed by SailMail
for information see: http://www.sailmail.com

1 opmerking:

Unknown zei

Oooh, een zeepaardje. Ik ben jaloers! Hartstikke tof, duiken daar. Het is hier in Nederland toch echt wel te koud om nog te duiken. Van het voorjaar maar weer.
Leuk om jullie zo te volgen via internet. Hoe lang blijven jullie op Lanzarote? Of gaan jullie alle Canarische eilanden af?
Zondag 23 november is er weer klaverjastoernooi in t Oude Loo. Jullie komen zeker niet?
Nou, geniet er maar lekker van.
Groetjes van Gina