maandag 3 augustus 2009

Mist.... op een haar na

Vannacht een mistbank doorkruist...

Wachtzitten, na bruut uit eender welke droom gewekkert te zijn, elke 10 minuten schepen kijken lijkt in een mistbank een zinloze bezigheid. Je ziet nl. de schepen, die niet kijken op een zeilbootje overvaren meer of minderen, pas als ze de boeg reeds hebben doorkruist. Gelukkig beschikt dit Tri-schap over allerhande hitech apparatus om deze verrassingsaanvallen reeds voor de kiem te smoren. Veilige nacht en ochtend dus wederom.

Tijdens deze mistbank worden we voordurend geschaduwd door iets onder de boot. Al verdenken wij zelf dat de dieptemeter niet helemaal zuiver tikt... Je weet nooit...Meermannen, Spookschepen of misschien hooggehakte Sirenen!! Je geest gaat behoorlijk aan de haal na kleine week Oceaan.

Zal de ZeeZeus verder nog in petto hebben voor ons?!?.

We hebben inmiddels volmagende na het nuttigen van de dagelijkse pizza's een plan gesmeed om deze drietandhouder te misleiden..... Een onverwachte koerswijziging. Daar waar eenieder, en daaronder scharen wij ook Hem ook, denkt dat wij nog minstens 2,5 dag koersen naar Coruna legen wij de Equinox stiekum in een ankerbaai met de volgende coördinaten 43'.10 N/009'.20 W.

Nu maar hopen dat Hij niet over internet beschikt.

Groeten Edith, Renzo en Ik

PS. Ik heb een nieuwe hobby... Dat zal menig thuisblijver nog gaan ondervinden.

PS2. Walvisspuiterij om en op 17.00 uur!!

PS3. Positie 3 augustus 17.37: 42.54N 14.35W

----------
radio email processed by SailMail
for information see: http://www.sailmail.com

Geen opmerkingen: