donderdag 18 juni 2009

(no subject)

Gisteren hebben we samen met Godfried en Morton (Noor en Deen) een auto gehuurd en rond het eiland gereden. In het begin was het nogal nevelig en konden we boven op de kraterrand, uitkijkend op waarschijnlijk een prachtig kratermeer niet veel meer zien dan grijs. Later klaarde het gelukkig wat op en nadat we eerst nog de westkust verkend hebben en genoten van lekkere lunch met uitzicht op een grote klif vol met watervallen zijn we richting het midden van Flores gegaan om nog een paar kratermeren te bekijken. Nu hadden we wel goed zicht en het was indrukwekkend mooi. Eigenlijk is het hele eiland mooi, overal bloemen die je in NL bij de bloemist moet kopen, groeien daar in de berm en in overvloed.
We eindigen de rondrit in St Cruz, de hoofdstad van het eiland, met een paar mooie kerken en een haventje tussen lavarotsblokken, alleen voor locals te gebruiken.
Vandaag nog even de auto gebruikt voor een paar kleine boodschappen en weer ingeleverd. Lekker makkelijk allemaal, geen formulieren of ander gedoe, gewoon een kopie van je rijbewijs en 30 euro contant als je de auto inlevert.
Na de lunch trekken we de dinghy weer op het net, anker omhoog en de haven uit richting Horta, Faial. Goed en wel op open water springen de dolfijnen weer rond de boot. Omdat er nauwelijks wind is, is het wat vlak en kunnen we ze heel mooi onder de boot door zien zwemmen en daarna weer uit het water springen. Ook hoor je ze 'praten'. Deze nacht brengen we weer op open water door en we hopen morgen middag in Horta aan te komen.

Rein en Jeanine, gefeliciteerd met jullie trouwdag.

Renzo en Edith

----------
radio email processed by SailMail
for information see: http://www.sailmail.com

Geen opmerkingen: