woensdag 1 april 2009

Parkwachters

Hallo,
Vanuit Ensenada Sunbay naar het strand gevaren, met de bikes het strand op net naast de zwemmers boeitjes.
Het dorpje (tweede stad van het eiland) is een klein stukje fietsen. Daar heerlijk gebrunched met een hamburger en salade (we zijn tenslotte in de us). Op de terugweg nog even de baai bekeken waar we niet inkonden, was verder niet mooi, dus maar goed dat we in de sun bay liggen dachten we toen nog.
Bij ons bootje aangekomen blijkt dat iemand heeft geprobeerd de kabel door te knippen. Niet gelukt maar wel beschadigd. Daarnaast zijn alle touwen van het bootje gestolen. Er ligt een briefje op de tank van een parkwacht. Op de boot bellen we hun en we krijgen een vermoeden dat de parkwacht dit sloop en steel werk aan ons bootje heeft verricht. De volgende ochtend moeten we maar terug bellen.
Ondertussen is Roosje jarig, Gefeliciteerd!
Het telefoontje in de ochtend bevestigd ons vermoeden en ze hebben de spullen van onze boot gestolen omdat we de boot in een natuurgebied hadden gelegd en dat mocht niet, dat is de LAW. Jammer dat wij niets wisten van deze LAW en dat er geen borden waren geplaatst. Het was de bedoeling dat wij onze spullen zouden ophalen en dan een boete krijgen... We hebben met een brok in de keel afscheid genomen van ons blauwe, witte en rode touwtje. Toen maar het anker op richting Puerto Rico, Salinas.
Met de wind in de rug en een paar flinke buien die net langs ons af gingen hebben we een heerlijk tochtje gehad. Twee barracuda's gevangen en weer levend terug gegooid, de laatste vis was een lekkere makreel, een soort spaanse makreel. Heerlijk bij de pasta.

vandaag kijken of we ergens de was kunnen doen. Druk?...

groetes Renzo en Edith

----------
radio email processed by SailMail
for information see: http://www.sailmail.com

Geen opmerkingen: