dinsdag 12 mei 2009

Bert en Taco zijn jarig

Gefeliciteerd met Bert en Taco!

Gisteren zijn we vanuit Georgetown naar Rudder Cut Cay gevaren. Een beetje langzame start na de BBQ maar het was een heerlijk relaxed tochtje. Omdat we genoeg vlees hebben, hebben niet echt gevist, maar een beetje met de nieuwe molen op de hengel gespeeld (dat principe van werphengel letterlijk nemen was toch niet zo goed voor de oude molen Miek) en veel wier gevangen.
Het binnenvaren van de doorgang naar Rudder Cut Cay was wel spannend, maar niet echt moeilijk. Aangekomen bij het wantij achter het eiland was de baai iets ondieper dan verwacht maar we hebben een prachtige ankerplek bij strandjes, een grot en hele grote zeesterren.
Er kwam nog een grote catamaran langs die een baaitje verder ging liggen. Deze riep ons op op de vhf. Hij vroeg of we nog kippenbouillon blokjes hadden. Dat verwacht je natuurlijk niet, maar we hadden ze wel. Ze waren er erg blij mee en later kregen we een zak hamburgers (zelfgemaakt) als dank terug. Dat is nog eens ruilen! Maar voorlopig mag ik dus niet vissen...
Vandaag gaan we nog even snorkelen bij de grot, er moeten kreeften zitten en lionfish. Van boven af hebben we ook mooie koralen gezien, dus die moeten we ook onder water bekijken. Daarna gaan we over de ondieptes weer een baaitje verderop.

Renzo en Edith

----------
radio email processed by SailMail
for information see: http://www.sailmail.com

Geen opmerkingen: