vrijdag 22 mei 2009

Naar Nassau

Vandaag hebben we lekker weer en zijn we onderweg naar Nassau, samen met de Grande Blu die gisteren ook bij Allen's Cay aangekomen is. De gribfile van de oceaan laat zelfs gunstig weer zien voor de oversteek.
Na de urenlange regen van gisteren werd het uiteindelijk droog en konden we weer wat klussen van de klussenlijst doen. Renzo maar weer eens de mast in gehesen om alle verstagingen goed te controleren en de radarreflector weer ophangen. Daarna konden we borrelen bij de Grande Blu. Zij zijn wel in Cuba geweest. Mooi land, maar groot en lastiger om in te cruisen door alle regeltjes enzo. Na het inklaren kun je niet zomaar overal aan land, altijd melden bij de officials als je weer een nieuwe ankerplek hebt, kortom minder vrijheid dan we nu gewend zijn. We moeten er gewoon een keer naar toe vliegen en een auto huren, veel makkelijker.

Pieter en Okke kwamen gisteravond nog twee Conch schelpen langsbrengen, dus de kidneybonenschotelmetspek werd een kidneybonencurrymetConch! Vanavond weer een keer uit eten...

Renzo en Edith

----------
radio email processed by SailMail
for information see: http://www.sailmail.com

Geen opmerkingen: