maandag 4 mei 2009

Calabash Bay, Long Island

Hi allemaal.
We liggen nu lekker in Calabash Bay genietend van een mooie ochtend, kopje koffie net gehad en de geur van vers gebakken brood begint zijn weg te banen van de keuken naar de kuip.
Gisteren zijn we toch uit Clarence Town vertrokken omdat de wind zou afnemen en het een aardige afstand was voor een dagtochtje waar je met de zon nog redelijk hoog wil aankomen om de riffen te kunnen zien.

Halverwege de tocht stond opeens de vislijn strak. Mahi Mahi!
Deze keer hebben we niet gelijk de lijn binnen gehaald, maar rustig de vis een beeje moe gemaakt zodat we hem niet weer zoals zijn voorgaande twee broeders zouden verliezen bij het uit het water halen.
Na ongeveer 20 minuten en teamwork hebben we samen een Mahi Mahi manneke van de lengte van kuip op de kuipvloer liggen. Met wat oude rum maken we hem lekker rustig. Dat wordt dus weer een paar dagen lekker vis eten!

Calabash Bay is net aan de westkant van de noordpunt van Long Island. Een baaitje met mooi wit strand, beschermd door een rif met 3 ingangen. Blauw zwembad water en nieuwschierige vissen als we naar het anker duiken. Vandaag blijven we hier lekker, morgen richting Georgetown, inklaren enzo...


Groetjes
Renzo en Edith

----------
radio email processed by SailMail
for information see: http://www.sailmail.com

Geen opmerkingen: