zondag 17 mei 2009

Shroud Cay

Na een heerlijk zeiltochtje zijn we gistermiddag in Shroud Cay aangekomen. Het eiland heeft weer een hele andere uitstraling dan Bell Island, veel opener en vriendelijker.
Ankeren ging in een keer goed in mooi zand, dicht bij een ingang naar de mangroves in het midden van het eiland. Voor de dinghytocht door de mangroves was het te laat, dat gaan we vandaag doen. Wel lekker gesnorkeld bij een aantal rotsjes voor de kust. Daarna maar weer een Jagertee (we hebben nog maar 2 biertjes...) Na een overheerlijke rijst met bonen schotel (zelf gewelde kidney bonen) met spek en ui hebben we de zeevaardersuitbreidingset van Catan geprobeerd. Wel een hoop gedoe, maar waarschijnlijk met meer dan twee spelers wel leuk.
Nog even brooddeeg gemaakt en toen lekker het bedje in.
Volgende ochtend om half zeven even de snelkookpanoven aangezet zodat we om negen uur lekker vers brood hebben! We kunnen altijd nog bakker worden.

Vandaag dus de mangroves verkennen en wat snorkelen. We kunnen hier nergens boodschappen doen op deze onbewoonde eilanden, dus druk kan je het niet noemen.

Nog een fijne zondag en Indy gefeliciteerd met je verjaardag.


Renzo en Edith

----------
radio email processed by SailMail
for information see: http://www.sailmail.com

Geen opmerkingen: